Få et godt tilbud

Passer vores viste tilbud og kampanger ikke til dig kan du altid få et uforpligtende tilbud til netop dine behov.

kontakt os for at få en pris

Få et godt tilbud  Der er 13 produkter.

Filter
Pr. side
 • Vi giver dig et godt tilbud på:  Algebehandling af tage eller bygningsdele. Fliserens/imprænering.  Rensning af diverse overflader.  Skriv hvor mange m2 det drejer sig om og klik dig videre med din "bestilling" (Dette er ikke en "bestilling" men en forespørgsel og vi behøver jo lidt viden og data for at vi kan sende dig et svar.) Du er naturligvis ikke forpligtet til at acceptere tilbudet men vi håber at vi kan blive enige om opgavens omfang og pris.  Du får efterfølgende et skriftligt tilbud som du kan beslutte om du vil tage imod. Så du kan roligt få et tilbud på opgaven fra os og du er ikke bundet til noget før du har vurderet det hele og selv beslutter om du vil handle med os! Vi giver dig et godt tilbud på:  Algebehandling af tage eller bygningsdele. Fliserens/imprænering.  Rensning af diverse overflader.  Skriv hvor mange m2 det drejer sig om og klik dig videre med din "bestilling" (Dette er ikke en "bestilling" men en forespørgsel og vi behøver jo lidt viden og data for at vi kan sende dig et svar.) Du er naturligvis ikke forpligtet til at acceptere tilbudet men vi håber at vi kan blive enige om opgavens omfang og pris.  Du får efterfølgende et skriftligt tilbud som du kan beslutte om du vil tage imod. Så du kan roligt få et tilbud på opgaven fra os og du er ikke bundet til noget før du har vurderet det hele og selv beslutter om du vil handle med os!

  Bestil
 • Gratis prøve på fliserens Ved at bestille denne prøve får du renset et lille område af dine fliser så du kan se hvor godt det virker. Det er gratis og helt uforpligtende, og vi kontakter dig ved først kommende lejlighed  når vi er i nærheden af din adresse /kommer forbi på vores rute  Gratis prøve på fliserens Ved at bestille denne prøve får du renset et lille område af dine fliser så du kan se hvor godt det virker. Det er gratis og helt uforpligtende, og vi kontakter dig ved først kommende lejlighed  når vi er i nærheden af din adresse /kommer forbi på vores rute 

  0 kr
 • Få et gratis og ganske uforpligtende tilbud på lettere havearbejde såsom rivning fejning og mindre rydnings arbejder udføres på timeløn. Få et gratis og ganske uforpligtende tilbud på lettere havearbejde såsom rivning fejning og mindre rydnings arbejder udføres på timeløn.

  0 kr
 • Lad os give dig et godt uforpligtende tilbud på højtryk rens af overflade/r. Det kan være feks. tag, indkørsel, parkerings pladser, fliser, terrasser, træværk, beton, væge og andre overflader der trænger til en grundig men skånsom opfriskende rengøring som evt. kan opfølges med imprænering eller anden efterbehandling. Se før-efter fotos fra Algefjerning/højtryk rens og behandling fra Alsion i Sønderborg Lad os give dig et godt uforpligtende tilbud på højtryk rens af overflade/r. Det kan være feks. tag, indkørsel, parkerings pladser, fliser, terrasser, træværk, beton, væge og andre overflader der trænger til en grundig men skånsom opfriskende rengøring som evt. kan opfølges med imprænering eller anden efterbehandling. Se før-efter fotos fra Algefjerning/højtryk rens og behandling fra Alsion i Sønderborg

  49 kr
 • Algebehandling eller fliserens (ifølge særskilt tilbud) denne varer benyttes af admin. Algebehandling eller fliserens (ifølge særskilt tilbud) denne varer benyttes af admin.

  Bestil
 • Tagrender i 3 etagers bygninger Prisen er  pr. 1 meter tagrende ved bestilling af kun tagrende rens . Du vil kunne spare en del ved at bestille flere produkter samtidigt feks. tagrende rens + algebehandling af tag og eller fliser eller fliserensning sammen med tagrenderensning kontakt os for et samlet tilbud.  Tagrender i 3 etagers bygninger Prisen er  pr. 1 meter tagrende ved bestilling af kun tagrende rens . Du vil kunne spare en del ved at bestille flere produkter samtidigt feks. tagrende rens + algebehandling af tag og eller fliser eller fliserensning sammen med tagrenderensning kontakt os for et samlet tilbud. 

  31 kr
 • Rensning af tagrender i 2 etages bygninger Prisen er  pr. 1 meter tagrende ved bestilling af kun tagrende rens . Du vil kunne spare en del ved at bestille flere produkter samtidigt feks. tagrende rens + algebehandling af tag og eller fliser eller fliserensning sammen med tagrenderensning kontakt os for et samlet tilbud.  Rensning af tagrender i 2 etages bygninger Prisen er  pr. 1 meter tagrende ved bestilling af kun tagrende rens . Du vil kunne spare en del ved at bestille flere produkter samtidigt feks. tagrende rens + algebehandling af tag og eller fliser eller fliserensning sammen med tagrenderensning kontakt os for et samlet tilbud. 

  25 kr
 • Rensning af tagrender på 1 etages bygninger  Prisen er  pr. 1 meter tagrende ved bestilling af kun tagrende rens . Du vil kunne spare en del ved at bestille flere produkter samtidigt feks. tagrende rens + algebehandling af tag og/eller fliser eller fliserensning sammen med tagrenderensning kontakt os for et samlet tilbud.  Rensning af tagrender på 1 etages bygninger  Prisen er  pr. 1 meter tagrende ved bestilling af kun tagrende rens . Du vil kunne spare en del ved at bestille flere produkter samtidigt feks. tagrende rens + algebehandling af tag og/eller fliser eller fliserensning sammen med tagrenderensning kontakt os for et samlet tilbud. 

  18 kr
 • Få Tilbud på at få dine fliser til at se ud som nye! Slip af med "patina"/belægninger, skidt, flisepest, alger, mos,ukrudt og lign. Du skal vide at: Hvis du vælger selv at klargøre området inden vi højtryksrenser fliserne og vi ikke kan komme til f.eks hvis der er græs/planter der dækker fliserne og det er en større opgave der "mangler" vil vi rense det vi kan komme til med udstyret. Dette "kan" betyde at der er områder der så ikke bliver renset som resten og der kan blive en mere eller mindre tydelig farveforskel.  Du skal også vide : Hvis du vælger selv at udlægge sand/stenmel så er det vigtigt at du gør dette inden der køres på fliserne. Højtryksrensningen fjerner en større eller mindre del at det gamle fugesand og dette gør at fliserne ikke har den samme sidestøtte før der kommer nyt sand mellem fliserne. Man kan sagtens gå på området og køre med f.eks. trillebør. Men en bil der bremser på fliserne kan få dem til at forrykke sig når der mangler fugesand. så det er vigtigt at du gør opgaven færdig inden du kører på fliserne igen. Du kan også vælge at overlade hele opgaven til os ved at vælge en af "All Inklusive" pakkerne så får du færdigt arbejde. Du kan bestille en prøve ganske gratis her Eller du kan ringe / SMSe til os på 24 40 80 63 Få Tilbud på at få dine fliser til at se ud som nye! Slip af med "patina"/belægninger, skidt, flisepest, alger, mos,ukrudt og lign. Du skal vide at: Hvis du vælger selv at klargøre området inden vi højtryksrenser fliserne og vi ikke kan komme til f.eks hvis der er græs/planter der dækker fliserne og det er en større opgave der "mangler" vil vi rense det vi kan komme til med udstyret. Dette "kan" betyde at der er områder der så ikke bliver renset som resten og der kan blive en mere eller mindre tydelig farveforskel.  Du skal også vide : Hvis du vælger selv at udlægge sand/stenmel så er det vigtigt at du gør dette inden der køres på fliserne. Højtryksrensningen fjerner en større eller mindre del at det gamle fugesand og dette gør at fliserne ikke har den samme sidestøtte før der kommer nyt sand mellem fliserne. Man kan sagtens gå på området og køre med f.eks. trillebør. Men en bil der bremser på fliserne kan få dem til at forrykke sig når der mangler fugesand. så det er vigtigt at du gør opgaven færdig inden du kører på fliserne igen. Du kan også vælge at overlade hele opgaven til os ved at vælge en af "All Inklusive" pakkerne så får du færdigt arbejde. Du kan bestille en prøve ganske gratis her Eller du kan ringe / SMSe til os på 24 40 80 63

  40 kr
 • Tagrende pakke 3 tilbud (1 etages bygning) ------------------------------------- Få renset tagrende  på 1 etages  bygning Bestil demme kombipakke og få renset dine tagrender til en rigtig favorabel pris når vi nu er hos dig alligevel NB. Prisen er pr meter tagrende ved normal mængde affald i renderne  Hvis der gror græs eller andet "ukrudt" i renderne så er det mere arbejdskrævende og prisen skal aftales når vi er på stedet.   Indtast antal meter tagrende som skal renses og læg det i kurven sammen med de andre varer. Tagrende pakke 3 tilbud (1 etages bygning) ------------------------------------- Få renset tagrende  på 1 etages  bygning Bestil demme kombipakke og få renset dine tagrender til en rigtig favorabel pris når vi nu er hos dig alligevel NB. Prisen er pr meter tagrende ved normal mængde affald i renderne  Hvis der gror græs eller andet "ukrudt" i renderne så er det mere arbejdskrævende og prisen skal aftales når vi er på stedet.   Indtast antal meter tagrende som skal renses og læg det i kurven sammen med de andre varer.

  559 kr
 • Algebehandling af fliser eller andre overflader (ifølge særskilt tilbud) Vi udlægger algemiddel på overflader, området bliver sprøjtet over med midlet og skal derefter bare virke af sig selv. Man behøver ikke efterbehandle.  grønne alger forsvinder efter ca 3 uger alt efter vind og vejr. Mos visner efter ca 3-4 uger og sliper sit tag (røderne knækker af ad naturens vej) vinteren over. alt efter vind og vejr. Lav og flisepest slipper sit tag og falder gradvist af efter 6-12 mdr. alt efter vind og vejr. Algebehandling af fliser eller andre overflader (ifølge særskilt tilbud) Vi udlægger algemiddel på overflader, området bliver sprøjtet over med midlet og skal derefter bare virke af sig selv. Man behøver ikke efterbehandle.  grønne alger forsvinder efter ca 3 uger alt efter vind og vejr. Mos visner efter ca 3-4 uger og sliper sit tag (røderne knækker af ad naturens vej) vinteren over. alt efter vind og vejr. Lav og flisepest slipper sit tag og falder gradvist af efter 6-12 mdr. alt efter vind og vejr.

  5 kr
 • Vi udfører imprænering /efterbehandling af overflader  Vi udfører imprænering /efterbehandling af overflader 

  10 kr
Viser 1 - 12 af 13 elementer