Gratis/ Vareprøver og Div.

Gratis/ Vareprøver og Div.

Gratis/ Vareprøver og Div.  Der er 8 produkter.

Filter
 • Gratis prøve på fliserens Ved at bestille denne prøve får du renset et lille område af dine fliser så du kan se hvor godt det virker. Det er gratis og helt uforpligtende, og vi kontakter dig ved først kommende lejlighed  når vi er i nærheden af din adresse /kommer forbi på vores rute  Gratis prøve på fliserens Ved at bestille denne prøve får du renset et lille område af dine fliser så du kan se hvor godt det virker. Det er gratis og helt uforpligtende, og vi kontakter dig ved først kommende lejlighed  når vi er i nærheden af din adresse /kommer forbi på vores rute 

  0 kr
 • Få et gratis og ganske uforpligtende tilbud på lettere havearbejde såsom rivning fejning og mindre rydnings arbejder udføres på timeløn. Få et gratis og ganske uforpligtende tilbud på lettere havearbejde såsom rivning fejning og mindre rydnings arbejder udføres på timeløn.

  0 kr
 • Vi giver dig et godt tilbud på:  Algebehandling af tage eller bygningsdele. Fliserens/imprænering.  Rensning af diverse overflader.  Skriv hvor mange m2 det drejer sig om og klik dig videre med din "bestilling" (Dette er ikke en "bestilling" men en forespørgsel og vi behøver jo lidt viden og data for at vi kan sende dig et svar.) Du er naturligvis ikke forpligtet til at acceptere tilbudet men vi håber at vi kan blive enige om opgavens omfang og pris.  Du får efterfølgende et skriftligt tilbud som du kan beslutte om du vil tage imod. Så du kan roligt få et tilbud på opgaven fra os og du er ikke bundet til noget før du har vurderet det hele og selv beslutter om du vil handle med os! Vi giver dig et godt tilbud på:  Algebehandling af tage eller bygningsdele. Fliserens/imprænering.  Rensning af diverse overflader.  Skriv hvor mange m2 det drejer sig om og klik dig videre med din "bestilling" (Dette er ikke en "bestilling" men en forespørgsel og vi behøver jo lidt viden og data for at vi kan sende dig et svar.) Du er naturligvis ikke forpligtet til at acceptere tilbudet men vi håber at vi kan blive enige om opgavens omfang og pris.  Du får efterfølgende et skriftligt tilbud som du kan beslutte om du vil tage imod. Så du kan roligt få et tilbud på opgaven fra os og du er ikke bundet til noget før du har vurderet det hele og selv beslutter om du vil handle med os!

  Bestil
 • Algemiddel og impræneringsmidel a 10 kr (prisen er pr salgsenhed ikke pr litter) Algemiddel og impræneringsmidel a 10 kr (prisen er pr salgsenhed ikke pr litter)

  Bestil
 • Div. Algebehandling Denne "Div." vare dækker for de opgaver der ikke er beskrevet som enkelt produkt/service eller som prismæssigt ikke er vist andre steder.  Div. Algebehandling Denne "Div." vare dækker for de opgaver der ikke er beskrevet som enkelt produkt/service eller som prismæssigt ikke er vist andre steder. 

  Bestil
 • Har du en fiskedam /vandhul med fisk eller særligt sarte planter skal du huske at det kan være en god ide at det dækkes over med en presenning inden der algebehandles Algemidlet kan i visse tilfælde. i større mængder være skadeligt for fisk, og når vi udlægger algemidlet op på taget sker det i form af skum som sprøjtes ud over taget. Derfor kan det ske at vinden blæser skum/algemiddel væk som så kan lande i vandet og kommer der nokaf det i vandet kan det skade dine fisk. Vi forventer at du gør dette forarbejde inden behandlingen men Vi kan klare arbejdet med dække dammen/vandet eller planter af med en presenning mod betaling ,hvis det bliver bestilt på forhånd og derved kan algebehandling udføres uden risiko for dine fiskog sarte planter. Har du en fiskedam /vandhul med fisk eller særligt sarte planter skal du huske at det kan være en god ide at det dækkes over med en presenning inden der algebehandles Algemidlet kan i visse tilfælde. i større mængder være skadeligt for fisk, og når vi udlægger algemidlet op på taget sker det i form af skum som sprøjtes ud over taget. Derfor kan det ske at vinden blæser skum/algemiddel væk som så kan lande i vandet og kommer der nokaf det i vandet kan det skade dine fisk. Vi forventer at du gør dette forarbejde inden behandlingen men Vi kan klare arbejdet med dække dammen/vandet eller planter af med en presenning mod betaling ,hvis det bliver bestilt på forhånd og derved kan algebehandling udføres uden risiko for dine fiskog sarte planter.

  150 kr
 • Kørsel beregnet med statens takst pr kørt km = 3,53 pr km. Kørsel beregnet med statens takst pr kørt km = 3,53 pr km.

  3 kr
 • Vi udfører imprænering /efterbehandling af overflader  Vi udfører imprænering /efterbehandling af overflader 

  10 kr
Viser 1 - 8 af 8 elementer